Na poti do mestnega kina – posvet

Dobrodošli na srečanje podpornikov konzorcija Film in Maribor, ki od leta 2019 deluje v Mestni občini Maribor, v sredo, dne 20. 12. 2023, med 14.00 in 16.00, v Vetrinjskem dvoru. 

Filmsko leto 2023 v konzorciju zaključujemo s posvetom “Mestnemu kinu naproti” glede prihodnosti mestnega kina v Mariboru ter projekcijo kratkih palestinskih filmov iz festivala Nazra Palestine short film festival. Več informacij o filmskem programu: https://facebook.com/events/s/kratki-palestinski-filmi/897358318430100/

V letošnjem letu je konzorcij Film in Maribor uspešno kandidiral na razpisu Ministrstva za kulturo za sofinanciranje podpornih projektov nevladnih organizacij v kulturi, kar omogoča članicam konzorcija nadaljevanje aktivnosti v smeri vzpostavljanja boljših pogojev na področju filma v Mariboru. V konzorciju od poletja 2023 aktivno delamo štiri nevladne organizacije iz področja filma in sicer Pekarna Magdalenske mreže, Film Factory, Mitra Productions in Zavod MARS Maribor, ki vas vljudno vabimo v našo družbo. 

Hvala, da ste pripravljeni z nami sodelovati pri oblikovanju lokalnih in nacionalnih politik na področju filma v Mestni občini Maribor. 

Vstop prost! Vabljeni v našo družbo.

Podrobnosti o dogodku
Podrobnosti o dogodku